Af Laura Rode Nygaard - 05/07-17 16:30; Opdateret: 06/07-17 08:38

Dansedarling vraget til 'Vild med dans': Nu svarer TV 2 på kritikkenDansedarling vraget til 'Vild med dans': Nu svarer TV 2 på kritikken

Når TV 2 blænder op for fjortende sæson af underholdningsprogrammet 'Vild med dans', bliver det uden den populære danser Silas Holst på holdet.

storybild

Silas Holst. (Billede: Michael Svenningsen)

Det afslørede han selv på sin Instagram-profil tirsdag eftermiddag:

'Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er 'ikke nødvendig' i år. Holdet er blevet sat, hvilket er helt fair. Så dette er ikke en sur update over min deltagelse ikke er ønsket. @mastifftvdk (produktionsselskabet Mastiff, der producerer programmet for TV 2, red.) skal selvfølgelig sætte det hold de mener er det rigtige og hvis det er uden mig, respekterer jeg det til fulde,' skriver dansestjernen.

Han forklarer, at det ikke handler om, at han er forsmået over at være blevet fravalgt, men fordi han er blevet holdt hen trods utallige henvendelser og har måttet afslå andre gode tilbud, fordi han troede, han skulle danse i primetime igen i år.

BT ville gerne have spurgt, hvorfor man har holdt Silas Holst hen i uvished i længere tid for til sidst at vrage ham, samt om han er velkommen i programmet næste år.

Men redaktør Thomas Strøbech holder ferie og skriver kortfattet i en mail:

'Det er rigtigt at Silas ikke er med i år. Vi har altid været glade for Silas' medvirken, men der er mange ting, det skal gå op i en højere enhed, når vi sætter holdet til en ny sæson VMD. Vi glæder os til at præsentere det nye hold.'

BT har ligeledes kontaktet produktionsselskabet Mastiff, der producerer 'Vild med dans' til TV 2. Men også her er man ferieramt og kan ikke kommentere kritikken fra Silas Holst eller svare på, hvilke ting 'der skal gå op i en højere enhed'.

Kære alle. Mange har spurgt, om jeg skal lave @vildmeddans i år. Tænker jeg helst ville være den første til at svare jer. Og svaret er, NEJ det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er "ikke nødvendig" i år. Holdet er sat, hvilket er helt fair. Så dette er ikke en sur update over min deltagelse ikke er ønsket. @mastifftvdk (produktionsselskabet) skal selvfølgelig sætte det hold de mener er det rigtige og hvis det er uden mig, respekterer jeg det til fulde. Det der dog irriterer mig er, at jeg fra deres side er blevet holdt hen længe, på trods af utallige henvendelser fra min side, da jeg har andre tilbud der skulle takkes ja eller nej til istedet i efteråret. De deadlines har jeg fået skubbet længe nu, da jeg gerne ville have lavet programmet i år og egentlig havde glædet mig og havde et hav af nye ideer til koreografi - men blev idag i telefonen mødt med et "nå ja, vi glemte da vist at ringe. Men holdet er sat - uden dig." Og igen - det er helt fair at lave det uden mig () men at blive holdt hen og få taget beslutninger FOR mig istedet for MED mig, efter ti års samarbejde on/off irriterer mig. Men fred være med det.. værre ting sker i verden det blev til seks dejlige år med seks FANTASTISKE partnere!! Men tak til alle jer for alle jeres søde ord og spørgsmål angående min mulige deltagelse. DE er værdsat!! Og jeg håber vi ses i teatermørket

Et opslag delt af Silasholst (@silasholst) den

Silas Holst har deltaget i TV 2-programmet seks gange, vundet to sæsoner og fået tre andenpladser. Første gang han trådte ud på dansegulvet var i femte sæson i 2008, hvor han dansede med sangerinden Szhirley. Siden har han deltaget i 2009, 2010, 2011, 2012 samt senest i 2014, hvor han vandt showet med vejrvært Sarah Maria Franch-Mærkedahl.

I 2015 holdt han en pause for at pleje sin blomstrende musicalkarriere og spille John Travoltas gamle glansrolle, Danny Zuko, i Grease. Året efter kom endnu en teaterrolle i vejen, da han fik hovedrollen i musicalen ’Anything Goes’ på Det Ny Teater.

Samtidig ytrede han offentligt, at han var mere end klar på en omgang mere i 'Vild med Dans'-studiet og derfor ville rydde sin kalender i år. Men det blev altså desværre ikke nødvendigt. Og det ærgrer den garvede danser.

'De deadlines har jeg fået skubbet længe nu, da jeg gerne ville have lavet programmet i år og egentlig havde glædet mig og havde et hav af nye ideer til koreografi - men blev idag i telefonen mødt med et 'nå ja, vi glemte da vist at ringe. Men holdet er sat - uden dig.' Og igen - det er helt fair at lave det uden mig, men at blive holdt hen og få taget beslutninger FOR mig istedet for MED mig, efter ti års samarbejde on/off irriterer mig. Men fred være med det.. værre ting sker i verden,' skriver han videre i opslaget.

Selvom holdet af professionelle dansere er sat, er det endnu ikke blevet meldt ud offentligt. Til gengæld har TV 2 drypvis afsløret holdet af nydansere, som indtil videre inkluderer skuespillerinderne Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke, Michelin-kok Dak Laddaporn, håndboldspiller Daniel Svensson, rapper Jokeren og skuespiller Lucas Hansen, kendt som Bimse i DR-serien 'Bedrag'.

Se alle Silas Holsts deltagelser herunder:

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Her er den overraskende sandhed om...
bt.dk
Kvinde indebrændt: Forsøgte desperat...
bt.dk
Mary fik Frederik til at græde: Læs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx