Af Jeppe Pedersen - 01/08-17 10:11

TIRSDAG Fly med 127 ombord blev fuldstændig smadret af kæmpehagl - passagererne bad for deres livTIRSDAG Fly med 127 ombord blev fuldstændig smadret af kæmpehagl - passagererne bad for deres liv

En heltemodig pilot formåede på dramatisk vis 'i blinde' at lande et stort passagerfly midt i en kæmpe haglstorm, der havde smadret flyets næse og forrude.

Det skriver The Sun.

I videoen og på billederne kan man se, hvordan de gigantiske hagl på størrelse med hønseæg har fuldstændig massakreret frontpartiet på flyet. Og på trods af det formår piloten, Alexander Akopov, med nød og næppe at nødlande den store Airbus A320 ved Istanbul Atatürk lufthavn.

Ifølge mediet var flyet fløjet ind i et enormt uvejr med lyn, torden og massive hagl i 1.300 meters højde. Mens piloten forsøgte at nødlande, og passagerne bad for deres liv, kan man høre en person sige: 'Han gør det ikke, han gør det ikke.'

Efter den dramatiske landing fejrede Akopov triumfen, som var det 'hans anden fødselsdag'.

»Vi kunne ikke se stormen på vores radar, og min autopilot gik i stykker. Men jeg har heldigvis fløjet i 30 år, og passagerne er i live. Det er det vigtigste,« siger han ifølge The Sun.

Flyet fløj direkte ind i katastrofen, da det var på vej til Cypern.

Nu har piloten modtaget en hædersorden for sit mod af den ukrainske præsident, Petro Poroshenko.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx