04/11-17 19:14

NFH-træner efter afklapsning: De var mere klar i dagNFH-træner efter afklapsning: De var mere klar i dag

Nykøbing Falster kunne ikke gentage præstationen fra for 14 dage siden, da holdet slog CSM Bucuresti.

Bukarest. Nykøbing Falster Håndbold fik en lussing af de større, da holdet lørdag var på besøg i Bukarest hos det rumænske storhold CSM Bucuresti.

De danske mestre tabte 26-39. Holdets træner, Jakob Larsen, mener, at der var stor forskel på det hold, som NFH mødte lørdag i forhold til for to uger siden, hvor danskerne vandt 25-22 over rumænerne i Næstved.

- Vi møder på dagen et hold, der er mere klar, end de var for 14 dage siden, siger træneren.

Han ærgrer sig dog over, at holdet ikke udnyttede de fem overtalssituationer, som gæsterne fik i første halvleg på grund af tominutters udvisninger til Bucuresti.

- Vi kommer faktisk godt fra land, spiller fint og dækker godt op i starten. Vi har faktisk alle muligheder for at komme til pausen helt lige eller endda med et par plusmål, fordi vi har så mange overtalsperioder i første halvleg.

- Men det straffer vi ikke. Vi brænder de chancer, vi har, og vi kaster bolden ud over sidelinjen, og det er rigtig ærgerligt, for det havde skabt en anden kamp, siger Jakob Larsen.

Ikke nok med at NFH fik et ordentligt hak i selvtilliden, så risikerer den unge landsholdsspiller Lærke Nolsøe at sidde ude i længere tid på grund af en skade, hun fik i kampen.

- Jeg er bange for, at det kan være alvorligt. Vi håber på, det er en kraftig forstuvning, men jeg kan frygte, at det er et brud. Er det tilfældet, så er hun selvfølgelig ude i længere tid, siger træneren.

Nederlaget betyder, at NFH nu ligger nummer tre i puljen med fire point, da Ljubljana på hjemmebane slog polske Vistal Gdynia 29-22.

Slovenerne ligger nu nummer to med seks point efter CSM Bucuresti, der har samme antal point. Der resterer to kampe i puljen.

NFH kan nu sunde sig, inden det igen går løs i Champions League for de danske mestre mod Vistal Gdynia på fredag i Næstved.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
Folkeskolelev slår dansk fodboldrekord
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx