26/01-18 14:14

Opsigtsvækkende oplysninger er kommet frem om Bager-Alis farOpsigtsvækkende oplysninger er kommet frem om Bager-Alis far

Anmeldelse om afpresning fra tidligere bageriejer indgår nu i politiets efterforskning.

Sagen om sidste weekends voldsomme hærværk mod Kaj Bageri i Tingbjerg i det nordvestlige København tager nu en ny drejning.

Bageriets ejer Ali Parnian har sagt, at årsagen til ødelæggelserne var, at han var blevet opkrævet beskyttelsespenge, som han nægtede at betale. Hans far, Mohsen Parnian, supplerede ved at sige, at »det er kriminaliteten, der skal fjernes. Ikke os«.

Men nu viser det sig, at Mohsen Parnian selv er anmeldt til politiet for et forsøg på afpresning, der skulle være foregået i efteråret 2017, og at denne sag indgår i politiets efterforskning af hærværket i Tingbjerg. Det skriver jyllands-posten.dk.

Det er den tidligere ejer af Kaj Bageri, der står bag anmeldelsen. Han solgte bageriet til Ali Parnian sidste sommer og driver nu et iransk supermarked på Søborg Hovedgade.

Han har sagt til politiet, at Mohsen Parnian den 8. september sidste år sammen med nogle mænd mødte op i supermarkedet og forsøgte at presse ham til at betale et beløb på flere hundredtusinde kroner. Det var angiveligt penge, som Mohsen Parnian mente, at butiksejeren havde snydt ham for i forbindelse med handlen med bageriet og en anden forretning.

Episoden blev efterfølgende anmeldt til politiet, som også fik videomateriale fra et overvågningskamera.

Torben Svarrer, politiinspektør ved Københavns Politi, bekræfter, at Københavns Vestegns Politi modtog anmeldelsen fra det iranske supermarked, og efterfølgende var på stedet og talte med anmelderen og andre personer på stedet.

Jyllands-Posten har været i kontakt med Mohsen Parnian, der ikke ønsker at kommentere anmeldelsen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Efter et ægteskab fyldt med...
bt.dk
Bankfolk deler dramatisk foto efter...
bt.dk
Beckham-søn viser sin nye tatovering...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx