Af Peter Astrup - 04/02-18 08:43

Quiz-deltagere til grin for rullende kameraer: Værten troede ikke sine egne øjneQuiz-deltagere til grin for rullende kameraer: Værten troede ikke sine egne øjne

Den amerikanske tv-vært Alex Trebek drillede deltagerne i den amerikanske udgave af Jeopardy, da showet gik over skærmen fredag aften. Det skriver New York Post.

Op til weekendens Super Bowl havde quizprogrammet valgt at sætte et emne om amerikansk fodbold på, som deltagerne kunne quizze om. Men ingen af de medvirkende valgte amerikansk fodbold, før der ikke var andre muligheder tilbage.

Og da det endelig kom dertil, så viste det sig, at ingen af dem tilsyneladende anede noget som helst om den folkekære sportsgren.

Programmet foregår på den måde, at når spørgsmålene læses op, så kan alle deltagerne svare. Det er bare om at være hurtigst på aftrækkeren. Men hvor deltagerne før havde kæmpet bravt om at komme først, så var tavsheden nærmest larmende, da sportspørgsmålene dukkede op.

»Jeg kan se, at I alle sammen er store fodboldfans,« sagde Alex Trebek, programmets vært, og mente naturligvis det stik modsatte.

Det blev værre endnu. Alle svarknapperne var tavse i de følgende spørgsmål, hvilket morede publikum en hel del.

»Skal vi snuppe en reklamepause,« drillede Alex Trebek igen.

Da spørgsmålet til 1.000 dollars - det sværeste spørgsmål i kategorien -  dukkede op, så var tv-værten på med drillerierne allerede inden spørgsmålet blev læst op.

»Lad os se det til 1.000 dollars, bare for sjov,« sagde han, hvilket fik både deltagere og publikum til at grine.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Hvis denne kvinde...
bt.dk
Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Stod bag kæmpe OL-sensation: Derfor...
bt.dk
Tusinder af danskere stod i kø for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx