11/07-17 10:35

Horsens sender angriber til den islandske hovedstadHorsens sender angriber til den islandske hovedstad

Horsens. AC Horsens sælger med øjeblikkelig virkning angriberen André Bjerregaard til den islandske klub KR Reykjavik, skriver Horsens på sin hjemmeside.

- Jeg har lyst til at prøve noget andet efter syv år i AC Horsens, og jeg glæder mig til et nyt og spændende kapitel i karrieren, siger Bjerregaard.

- Det har været super fedt at være en del af AC Horsens, og det var en stor drøm, der gik i opfyldelse, da jeg fik min første professionelle kontrakt.

Den store og hurtige angriber skiftede til Horsens fra Herning Fremad for syv år siden, og "Den Gule Fare" har været glad for at have ham i klubben, fortæller manager Bo Henriksen.

- André Bjerregaard har været fantastisk for AC Horsens, og han er blevet en rigtig AC-dreng, selv om han kom til klubben fra Herning, siger han.

- Vi har været super glade for at have André i klubben, og vi glæder os over, at han får en god mulighed for en frisk start på Island, hvor han har skrevet kontrakt med en god klub. Vi ønsker ham al mulig held og lykke, lyder det.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mange har misforstået hot tendens:...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
Blomsterhandler om Kronprinsen: Det...
bt.dk
Tjener millioner på danskernes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx