Af Peter Ølholm Hansson - 22/09-17 10:07

Adam Price om den svære tid: Derfor blev jeg skilt fra min kone Adam Price om den svære tid: Derfor blev jeg skilt fra min kone

Tv-kokken og manuskriptforfatteren Adam Price, der for nylig blev skilt, er ærlig omkring, hvad der lagde pres på ægteskabet.

Adam Price er en mand med mange kasketter. Han er blandt andet manuskriptforfatter på store tv-serier som 'Borgen' og 'Anna Pihl', og så er han restauratør og tv-kok med sin bror James i 'Spise med Price' på DR.

Og netop de mange arbejdsopgaver var årsag til, at Adam Prices ægteskab med Mischa Jemer i sommer blev opløst efter fem år.

Det skriver Billed-Bladet.

»Vi havde i perioder begge to for travlt, men jeg må klart tage skylden for at have været den, der var mest presset og fraværende,« siger Adam Price til ugebladet.

Selvom Adam Prices ægteskab led under hans arbejde, er der ikke tegn på, at han letter foden fra gassen. Således er den 50-årige Adam Price på søndag aktuel som hovedforfatter til DRs nye dramaserie 'Herrens Veje', der bliver sendt klokken 20:00.

Om sit kuldsejlede ægteskab tilføjer Adam Price til Billed-Bladet, at han er en lidenskabelig mand. Og lidenskabelige mennesker har det med at omgås ligesindede, påpeger Price. Og så kan man ende i en giftig situation, hvor man deler for lidt sammen, fortæller han.

Adam Price og Mischa Jemer giftede sig i Frederiksberg Kirke i juli 2012 efter tre års forhold.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
Den sidste direktør holdt i 21 dage:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx