05/08-17 22:50

Bayern slår Dortmund på straffespark i intens SupercupBayern slår Dortmund på straffespark i intens Supercup

Bayern München løb med sejren i den tyske Supercup, hvor Dortmund blev besejret i straffesparkskonkurrence.

Dortmund. Der var drama til det sidste, da Bayern München lørdag aften slog Dortmund efter straffesparkskonkurrence i den tyske Supercup.

Kampen mellem de to tyske giganter blev spillet på Dortmunds hjemmebane, Signal-Iduna-Park, der var propfyldt til lørdagens opgør.

Undervejs så det ud til, at Dortmund-spillerne ville give deres tilhængere en festlig aften. Festen blev dog spoleret, da Bayern udlignede i sidste minut af den ordinære spilletid og herefter vandt på straffe.

Dortmund bragte sig foran i opgøret, da det efter 12 minutter blev 1-0.

Bayern fumlede i forsvaret, og Christian Pulisic opsnappede bolden og løb ned og passerede Sven Ulreich, der vogtede Bayern-målet.

Føringen holdt dog kun i seks minutter, før Robert Lewandowski udlignede.

En høj bold splittede Dortmunds forsvar. Fra kanten sendte Joshua Kimmich bolden fladt ind i feltet, hvor Lewandowski dårligt kunne undgå at score ved at sætte foden på bolden.

Efter pausen lignede det et opgør, der kunne ende uafgjort. Men med 20 minutter igen viste Pierre-Emerick Aubameyang klassen.

Ousmane Dembélé sendte Aubameyang afsted på en perfekt stikning, og Gabon-angriberen løftede fornemt bolden over den fremstormende Ulreich i Bayerns mål til 2-1-føring.

To minutter før tid fik Bayern udlignet. Efter panik i Dortmund-forsvaret afsluttede Kimmich, og bolden blev rettet af og gik i mål.

Der blev ikke scoret mere, og derfor skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence. Her brændte Bayern en enkelt gang, mens Dortmund missede to forsøg ved Sebastian Rode og Marc Bartra.

Dermed kunne Bayern fejre den tyske Supercup-titel.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx