Af Jeppe Pedersen - 19/12-17 16:29

Adrenalinpark på 3.700 kvadratmeter åbner i populært storcenterAdrenalinpark på 3.700 kvadratmeter åbner i populært storcenter

Perfekt til det store legebarn.

Se videoen foroven om den nye adrenalinpark.

En ny kæmpe adrenalinpark åbner til foråret i shoppingcentret Fields syd for København.

Det skriver Field's i en pressemeddelelse.

I den nye 3.700 kvadratmeter store giga-park Bounce, kan du prøve alt fra ninja-baner til kæmpe trampoliner og ikke mindst prøve det amerikanske stikbold-lignende spil dodgeball.

»Vi er stolte af, at Bounce har valgt at placere deres første danske adrenalinpark i Field´s. De er internationalt kendt for deres høje innovations- og kvalitetsniveau på oplevelsesområdet. Sammen med biograf- og restaurantområdet og vores mange butikker styrker Bounce vores profil som et oplevelsessted af højeste klasse,« siger Shopping Center Manager Thomas Thomsen.

Andrenalin-parken kommer fra Australien og har senest åbnet tre parker i Sverige i henholdsvis Stockholm, Malmö og Göteborg.

Den nye danske park kommer til at ligge på anden sal ved Field´s store restaurantområde, Food Lounge.

»Der bygges flere og flere indkøbscentre og handelssteder i Norden, og konkurrencen om kunderne vokser. Bounce Scandinavia arbejder tæt sammen med ejendomsejere for at styrke dem i konkurrencen om kunderne med vores internationale koncept. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Field's, som er kendt for at kombinere shopping, oplevelser og restauranttilbud under et tag,« siger Daniel Dersén, CEO for Bounce Scandinavia.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flaskekast, spyt og slag: Unge piger...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Slips, jakkesæt og testosteron: Over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx