Af Mathias Tuxen - 20/12-17 14:04

'Drengene kalder hende for mama' 'Drengene kalder hende for mama'

Talentshowet 'X Factor' sender nu snart ellevte og sidste sæson. Danskerne har fulgt jagten på nye sangtalenter siden 2008, men denne sæson bliver det med et ekstra tryk på X, når Sanne Salomonsen bliver en del af dommertrioen sammen med Remee og Thomas Blachman.

For 'X Factor' handler om den 'ubekendte faktor', som adskiller et talent fra en stjerne, og det er der ingen tvivl om, at Sanne Salomonsen har som dommer.

»Det her bliver den bedste sæson. Sanne er pragtfuld og den bedste kvindelige dommer i 'X Factor'. Hun er et vidunderligt menneske,« forklarer Blachman.

Dommertrioens andet ben, Remee, er mindst ligeså entusiastisk for at have den 61-årige sangerinde ved dommerbordet.

»Sanne er den bedste tilføjelse til programmet, man overhovedet kunne forestille sig. Hun er genial, oprigtig og en sand legende. Ligeså meget som jeg savner Lina Rafn og mange af de andre gode dommere, er Sanne noget nær det allerbedste, der er sket,« siger han.

Alle tre vil vinde

Når Sanne Salomonsen indtager 'X Factor', der bliver sendt den 1. januar 2018 klokken 20.00, er det faktisk ikke første gang, at 'Rock Mama' er med i programmet.

Den trofaste seer vil huske, at hun gæstede 'X Factor' i 2009, som en del af et Sanne-tema, hvor hun trænede semifinalisterne i hendes sange.

På trods af at Thomas Blachman kun har vundet som dommer én enkelt gang, har han denne sæson jubilæum som dommer med sit tiende program. Remee bliver dommer for ottende gang og har vundet de sidste tre år i træk - og fire gange i alt.

Hun er et historisk vingesus

Sanne Salomonsen er efter mere end fire årtier på den danske scene intet mindre end en institution i dansk rockmusik. Hendes brede erfaring og store talent er også noget af det, som hendes meddommere har stor respekt for.

»Drengene kalder hende for 'mama'. De har kolossal respekt for hendes håndværk. Hun kommer med en kæmpe erfaring og har begge fødder solidt plantet på jorden. Hun tilfører et historisk vingesus til 'X Factor',« fortæller Sofie Linde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk sangerinde skal giftes
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Agent i stor kritik af...
bt.dk
Mål-Pål slog til: Hobro slog tamt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx