Af Ritzau - 17/09-16 11:44

DF-formand: Er I klar til valg?DF-formand: Er I klar til valg?

Kristian Thulesen følger ultimativ udmelding op med at slå fast, at han ikke er bange for at tage et valg.

storybild

Dansk Folkeparti startede lørdag formiddag den 17. september deres årsmøde i Herning Kongrescenter. Her ses formanden Kristian Thulesen Dahl på talerstolen . (foto: Henning Bagger / Scanpix 2016) (Billede: Henning Bagger)

- Er I klar til valg?

- Når vi ser på den helt aktuelle situation i den politiske verden. Så er det godt at holde sig klar. Der er jo faktisk krise på Christiansborg, siger Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, lørdag fra talerstolen på partiets landsmøde i Herning.

Ordene falder som de første i talen, der følger op på de seneste bombastiske udmeldinger fra formanden, der har sat gang i valgspekulationerne på Christiansborg.

Formandens indledende spørgsmål bliver mødt med et rungende "ja" fra salen fra salen i Herning Kongrescenter.

Fredag aften brød formanden sit eget princip om aldrig at stille ultimative krav og fastslog endegyldigt, at Dansk Folkeparti ikke kommer til at lave en aftale om at lette topskatten med fem procentpoint for alle.

Det har Liberal Alliance ellers stillet ultimativt krav om.

Efter at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) fremlagde regeringens bud på en økonomisk plan frem mod 2025, har LA-formand Anders Samuelsen meldt klart ud. Topskattelettelsen skal gælde for alle.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx