Af Ritzau - 31/10-16 13:27

OVERBLIK: Når mor og far slår ihjelOVERBLIK: Når mor og far slår ihjel

Politiet jagter en mand, efter at have fundet ligene af hans hustru og deres to døtre i en fryser i Aabenraa.

Politiet er mandag på jagt efter en mand, hvis hustru, en 27-årig syrisk kvinde, og deres to døtre er fundet døde i en fryser i en lejlighed i Aabenraa.

Ligene blev fundet, da politiet skaffede sig adgang til lejligheden, fordi et familiemedlem til kvinden henvendte sig, da han ikke kunne komme i kontakt med hende.

Umiddelbart mener politiet, at der er tale om en familietragedie, hvor manden mistænkes for at stå bag forbrydelsen.

Her følger en oversigt over nogle af de sidste par års sager, hvor forældre angiveligt er involveret i deres børns død.

* 15. juni 2016: En niårig pige dør efter at være blevet hårdt såret i sit hjem i Bindslev i Vendsyssel. Omstændighederne er fortsat ikke klarlagt, men pigens 27-årige mor er anholdt og sigtet for drab.

* 11. juni 2016: En halvandet år gammel dreng findes død i sin fars lejlighed i Albertslund af sin mor. Drengens far, som moren er skilt fra, er mistænkt for at have dræbt drengen. Faderen blev samme dag fundet død efter at være blevet ramt af et tog.

* 24. februar 2016: En 69-årig mand og en 25-årig kvinde blev fundet livløse på Mariebjerg Kirkegård i Gentofte, hvor manden ifølge Nordsjællands Politi tog livet af sin datter og efterfølgende sig selv.

* 1. januar 2016: En 38-årig kvinde sprang ud fra 6. sal i en bygning på Rigshospitalet med sin fire måneder gamle søn i favnen. De omkom begge.

* 10. december 2015: En fireårig dreng findes død i en lejlighed i Aarhus. Moren indrømmer at have kvalt sønnen med en pude og forklarer sin ugerning med, at hun ikke længere kunne overskue, "hvordan han skulle få et godt liv".

* 15. oktober 2015: En 36-årig kvinde springer med sin knap toårige datter i favnen ud fra en lejlighed på tredje sal i Høje-Taastrup. Hverken mor eller datter overlever springet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx