Af Ritzau - 10/08-16 00:23; Opdateret: 10/08-16 01:03

FCM præsenterer ny spiller onsdag - Van der Vaart lurerFCM præsenterer ny spiller onsdag - Van der Vaart lurer

FC Midtjylland forstærker sin trup onsdag med en ny spiller. Rafael van der Vaart rygtes kraftigt til klubben.

storybild

Rafael van der Vaart har set to af FC Midtjyllands kampe denne sæson fra en VIP-plads. Måske skal han fremover selv spille for ulvene. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Superligaklubben FC Midtjylland inviterer til pressemøde onsdag klokken 15.00, hvor klubben vil præsentere en ny "topspiller", skriver klubben på sin hjemmeside.

Meldingen er også skrevet på engelsk, hvilket indikerer, at der er tale om en udlænding.

Det vides ikke, hvem klubben præsenterer, men hollænderen Rafael van der Vaart spøger kraftigt i kulissen.

FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, har tidligere bekræftet, at man har forhandlet med Rafael van der Vaart om en kontrakt, og tirsdag aften erfarer Ekstra Bladet og TV3 Sport, at han har bestået et lægetjek hos sidste sæsons bronzevindere.

Rafael van der Vaart har overværet FC Midtjyllands seneste to hjemmekampe mod henholdsvis Silkeborg og Brøndby. Desuden er han kæreste med Team Esbjerg-håndboldspilleren Estavana Polman.

Viser det sig, at der er tale om Rafael van der Vaart, bliver det en superligaspiller med et sjældent set cv.

Han har spillet 109 landskampe for Holland, og han var blandt andet med til at vinde VM-sølvmedaljer i Sydafrika i 2010.

Han er et produkt af Ajax' berømte talentakademi. I 2005 skiftede han væk fra klubben for at tage til Hamburger SV, før turen siden gik til Real Madrid og Tottenham. Derefter skiftede han tilbage til HSV, før han sidste sommer havnede i spanske Real Betis.

Det ophold har dog ikke været nogen succes for den offensive midtbanespiller. 298 minutters spilletid fordelt på ni kampe fik han i sidste sæson.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx