Af Ritzau - 15/03-17 21:19

Midtjyder forsøger at finde håb efter otte tab i trækMidtjyder forsøger at finde håb efter otte tab i træk

HC Midtjylland har tabt otte kampe i træk. Det ottende faldt efter en tur i TTH's kontramaskine.

Otte liganederlag i træk. Det er status for HC Midtjylland i 888 Ligaen i herrehåndbold.

Med blot tre kampe tilbage af grundspillet har holdet to point op til den vigtige ottendeplads, som giver videre adgang til slutspillet.

Som sådan er cheftræner Morten Secher på jagt efter håb, efter hans hold onsdag fik klø i TTH Holstebros kontramaskine og tabte 24-33.

- Der er en teoretisk mulighed endnu, og den går vi selvfølgelig efter. Og så må vi bekræfte hinanden i, at vi ellers har spillet nogle rigtigt flotte kampe på det seneste.

- Men selvfølgelig får man det bedre af point end af gode præstationer, og de gode præstationer kan vi ikke blive ved med at leve højt på.

- Vi skal fortsætte med at levere gode indsatser, og så må vi håbe, at pointene kommer, når vi møder hold, der er lidt dårligere, siger Morten Secher.

Hjemmekampen mod TTH var reelt afgjort ved pausestillingen 13-21.

- De lavede vel fire-fem mål i reelt spil, resten var kontramål. Det udfordrede os gevaldigt, og da fik vi i den grad ørerne i kontramaskinen, siger Morten Secher.

Han mener, at HC Midtjylland i resultatkrisen kom til at forcere spillet.

- Når man spiller mod et hold, som straffer samtlige fejl, så går det stærkt. Når man så samtidig af et godt hjerte virkelig gerne vil gøre en forskel for at få de point, så kan man komme til at presse sig selv unødigt.

- Det gjorde, at vi lavede mange fejlafleveringer og serverede nogle meget nemme mål til TTH. Vi kom til at gøre det nemt for dem at løbe kontra, siger cheftræneren.

HC Midtjylland mangler i grundspillet at møde Århus Håndbold, Tønder og GOG.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx