Af Ritzau - 26/11-16 10:38

FC Nordsjælland forlænger med superligatopscorerFC Nordsjælland forlænger med superligatopscorer

Marcus Ingvartsen har skrevet under på en ny kontrakt, der binder ham til FC Nordsjælland frem til 2019.

Superligaklubben FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med en af Alka Superligaens største talenter.

Således meddeler FCN i en pressemeddelelse, at klubben har forlænget med angriberen Marcus Ingvartsen. Kontrakten med Superligaens aktuelle topscorer gælder nu frem til sommeren 2019.

- Det er glædeligt, at Marcus ser gode muligheder i at forsætte sin positive udvikling her i FCN grundet det gode træningsmiljø, vi har skabt i klubben, siger FCN-sportschef Carsten V. Jensen.

20-årige Ingvartsen har imponeret med sine afslutninger i denne sæson og er noteret for ti ligascoringer, hvilket gør ham til topscorer sammen med Brøndbys Teemu Pukki.

- Marcus har altid været en angriber, som vi har troet på. Og det sidste halve år har han også lagt målene på sit spil og blevet en vigtig brik for holdet, siger Carsten V. Jensen.

- Marcus er samtidig en inspiration for resten af truppen og vores akademispillere grundet hans stærke dedikation for hele tiden at blive bedre. Og ved at leve som en professionel spiller helt ud til de yderste fingerspidser.

Ingvartsen har også imponeret på Danmarks U21-landshold. Han har spillet otte kampe og scoret samme antal mål. De otte mål er faldet i de fem seneste optrædener.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx