26/03-16 19:36; Opdateret: 27/03-16 03:13

Svensk kvinde bekræftet død ved Bruxelles-angrebSvensk kvinde bekræftet død ved Bruxelles-angreb

Hovedparten af de 31 dødsofre efter bombeangrebene i Belgien er nu identificeret.

En svensk kvinde i 60-års-alderen, som har været savnet siden Bruxelles-angrebet, blev lørdag bekræftet død, skriver nyhedsbureauet TT, som henviser til oplysninger fra det svenske udenrigsministerium.

Den svenske statsminister, Stefan Löfven, siger i en skriftlig erklæring:

- Jeg har i dag med stor sorg modtaget beskeden om, at en svensk statsborger blev dræbt ved tirsdagens terrorangreb i Bruxelles. Jeg sørger med den dødes familie og pårørende i denne svære stund.

Endnu en svensk kvinde savnes efter angrebet.

- Vi har øget personalet, som hjælper til med kontakten mellem de pårørende og de belgiske myndigheder, siger Anna Björkander, der er kommunikationschef i det svenske udenrigsministerium.

Herhjemme har Udenrigsministeriet ikke modtaget oplysninger om savnede danskere i forbindelse med Bruxelles-angrebene.

31 personer blev dræbt ved angrebene i Bruxelles. Belgisk politi sagde ved separate briefinger lørdag i Bruxelles, at 24 dødsofre fra ni forskellige lande er identificeret.

Hertil kommer et amerikansk ægtepar, der har været meldt savnet siden angrebene. Natten til søndag dansk tid skriver amerikanske medier, at ægteparret, der var bosat i Belgien, er blandt de dræbte.

Parret havde ifølge Fox News netop sat kvindens mor af i lufthavnen i Bruxelles, da bomberne eksploderede. Moren slap uskadt. To andre amerikanere blev også dræbt ved angrebet, har amerikanske embedsmænd tidligere oplyst.

Dermed mangler der at blive sat nationalitet på to af ofrene. De øvrige tre dræbte er selvmordsbomberne selv - to i lufthavnen og en i metroen.

Omkring 300 personer blev såret ved angrebene - blandt dem en gravid, svensk kvinde, som stadig er indlagt. Kvinden holdes i kunstigt koma på grund af store forbrændinger.

Blandt de øvrige dødsofre er to hollandske søskende, en kineser, en brite og en peruaner.

/ritzau/TT

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

41-årige Niklas havde succes, men gik...
bt.dk
Mor til barn på 19 måneder: 'Hvorfor...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx