Af Ritzau - 17/09-16 20:33

Jannik Vestergaard forværrer sin tidligere klubs kriseJannik Vestergaard forværrer sin tidligere klubs krise

Mönchengladbach vandt lørdag 4-1 over Werder Bremen, som stadig ingen point har i denne sæson i Bundesligaen.

Andreas Christensen og Jannik Vestergaard var begge i startopstillingen, da de sammen med resten af Borussia Mönchengladbach-mandskabet lørdag trynede Vestergaards tidligere klub Werder Bremen 4-0 i Bundesligaen.

Werder Bremen, Som FC Københavns Thomas Delaney skifter til efter nytår, har fået en miserabel start på sæsonen, hvor holdet efter tre kampe har nul point og en negativ målscore på 11 mål.

Ét enkelt mål har Werder Bremen formået at score indtil videre i sæsonen.

Hjemmeholdet fra Gladbach havde til gengæld ikke nogen problemer med at finde vej til netmaskerne i lørdagens opgør.

Allerede efter 11 minutters spil, var Gladbachs Thorgan Hazard på pletten for første gang, da han med en flad afslutning udplacerede Jaroslav Drobny i Werder Bremens mål.

Seks minutter senere var det Jannik Vestergaard, der gjorde det onde ved sin tidligere klub. Med en lang bold fra eget felt sendte han en fri Hazard afsted mod Werders mål, og belgieren udplacerede igen Drobny i målet.

Det høje tempo i kampen fortsatte, og fire minutter senere var der igen scoret af Gladbach. Raffael scorede sikkert på straffespark, efter målmand Drobny nedlagde en Gladbach-spiller i feltet.

En enkelt scoring mere til Gladbach blev det til i første halvleg, da Raffael få minutter inden pausen fik fat i et indlæg inde i feltet og let kunne sparke bolden ind til 4-0.

Men gæsterne havde ikke givet op endnu, og i det 73. minut kom kampens detalje. Indskiftede Aron Johannsson lobbede elegant bolden over en modspiller, og Serge Gnabry helflugtede bolden ind over Yann Sommer i Gladbachs mål.

Men håbet blev hurtigt slukket for Werder Bremen-spillerne, for få minutter efter scoringen, blev den tidligere AGF-spiller Aron Johannsson udvist.

Amerikaneren brokkede sig over, at han ikke fik et frispark, og ordene, der kom ud af hans mund, takserede kampens dommer, Tobias Stieler, til et rødt kort.

Med sejren rykker Mönchengladbach op på femtepladsen, og Werder Bremen forbliver i bunden af ligaen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx