Af Ritzau - 30/10-16 19:08

AaB-anfører føler presset efter nyt nederlagAaB-anfører føler presset efter nyt nederlag

Endnu et nederlag presser AaB i kampen om at komme med i top-seks. Det erkender anfører Rasmus Würtz.

AaB kom glimrende fra land i Alka Superligaen.

Men efter syv kampe med en pointhøst på 15, har nordjyderne i de seneste otte kampe blot hentet fire point.

Det er ikke mindst målscoringen, den er gal med, og igen i søndagens 0-2-nederlag til Brøndby brændte nordjyderne gigantiske chancer.

Den dårlige stime har sendt AaB ned som nummer otte i ligaen, og klubben er fire point fra en plads i top-seks, hvilket er målet for AaB.

- Vi føler presset nu, og det skal vi også gøre, for det har ikke været tilfredsstillende resultatmæssigt i det seneste stykke tid.

- Hvis vi skal med i top-seks, er der kun én ting, der tæller mod Esbjerg på fredag, og det er en sejr. Lige nu og her handler det ikke så meget om tabellen. Det handler om næste kamp.

- Vi kan snakke udvikling, og vi kan snakke godt spil, men det hjælper ikke så meget. Nu skal resultaterne til at komme, ellers kommer vi ikke med i top-seks, siger Rasmus Würtz.

Det begynder at gøre ondt på spillerne i AaB, at man igen mod Brøndby brændte enorme chancer.

- Det er lidt samme melodi, vi spiller efter hver kamp. Vi føler, vi er fint med og har chancerne, men det er sindssygt frustrerende, at vi mangler skarpheden på de muligheder, vi får.

- Det handler selvfølgelig også om selvtillid. Det ville kunne løfte hele holdet med en scoring, siger AaB-anføreren.

Mod Brøndby havde Christian Bassogog en gigantisk chance, men fire meter fra mål, endda uden en målmand i vejen, formåede han at sparke over i en situation, hvor han ellers kunne have udlignet til 1-1.

- Det er en svær situation for holdet, og det er en svær situation for mig som angriber. Jeg havde en stor chance for at udligne til 1-1, men jeg scorede ikke.

- Jeg må bare arbejde videre, for jeg er sikker på, at målene nok skal komme en dag. Det er jeg sikker på, siger Bassogog.

Han har ikke scoret i klubbens seneste otte kampe i Superligaen, mens angrebsmakker Jannik Pohl ikke har scoret i denne sæson.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx