Af Ritzau - 11/12-16 16:32

Randers-boss dumper afslutning på efteråretRanders-boss dumper afslutning på efteråret

Randers FC sluttede efteråret i Alka Superligaen af med fjerde nederlag i træk via 0-2 hjemme mod Esbjerg.

I et langt stykke af efteråret lå Randers FC til måske at kunne følge med FC København i toppen af Alka Superligaen, men den seneste måned har ikke været god for kronjydernes drømme om ædelt metal.

Således sluttede holdet af med at tabe dets sidste fire kampe i landets bedste fodboldrække og går på juleferie med et 0-2-nederlag til Esbjerg.

- Langt hen af vejen har det her efterår jo været rigtigt godt, men det er klart, at denne afslutning ville vi gerne have set anderledes.

- Kampene mod AaB, Brøndby og Esbjerg var jo nogle, vi havde følt, vi skulle have haft mere ud af, siger sportschef Ole Nielsen.

- Men vi har manglet kvalitet, og vi har ikke været afgørende farlige. Vi har lavet individuelle fejl, der har kostet mål i den anden ende, og samlet set har afslutningen været langt fra det, vi har spillet til tidligere på sæsonen.

- Vi er slet ikke tilfredse med den afslutning, vi har fået på sæsonen. Men som sagt, langt hen af vejen har det langt overvejende været positivt.

- Vi har spillet godt et langt stykke hen af vejen, men det sidste indtryk skulle have været bedre.

I søndagens hjemmenederlag til Esbjerg var gæsterne ellers sjældne gæster foran Randers-målet, men hjemmeholdets Kasper Fisker har ikke noget at udsætte på esbjergensernes sejr.

- I modsætning til os fik de scoret på deres chancer, og så er det fortjent nok, at de vandt, sagde Fisker efter opgøret.

- Vi formåede ikke at skabe det, vi skal gøre, og vores angreb var alt for fesne. Det blev ikke til noget, selv om vi havde mange af dem. Det er ellers sådan, vi godt kan lide at spille.

Nederlaget betyder, at Randers FC går på vinterpause på en fjerdeplads i Alka Superligaen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby henter stor Superliga-profil
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx