Af Ritzau - 10/08-16 16:12

FCM-boss om Rafael van der Vaart: Ingen er over holdetFCM-boss om Rafael van der Vaart: Ingen er over holdet

FC Midtjyllands cheftræner fokuserer på at få det hollandske stjernenavn til at vise sin klasse på holdet.

FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup, skal i fremtiden arbejde sammen med en spiller af en anden kaliber, end han har været vant til i sin trænerkarriere.

Det står klart, efter at FC Midtjylland onsdag præsenterede det hollandske stjernenavn Rafael van der Vaart ved et pressemøde i Herning.

- Det vigtige for mig er, at der ikke er nogen, som er over holdet. Det er jeg helt sikker på, at vi kan finde ud af på bedst mulig vis ud fra de snakke, jeg har haft med Rafael i forhold til, hvor han er henne, og den sult han har for at komme tilbage og overbevise alle kritikerne om, at han er faktisk en fantastisk spiller, siger Jess Thorup.

Cheftræneren understreger også, at han ikke har tænkt sig at bede hollænderen om en autograf.

- Det er jo en stor ære at få lov at sidde ved det her podium sammen med en spiller af den kvalitet. Jeg skal huske, at jeg er ansat til at være hans træner og ikke til at få autografer. Jeg skal sørge for, at han kommer tilbage på rette spor.

- Jeg har haft et par rigtig gode snakke med Rafael, hvor jeg har været hudærlig i forhold til, hvordan jeg ser situationen i FC Midtjylland, og det vi er i gang med. Det er at bygge et hold og et team op, siger Jess Thorup videre.

Han mener, at Rafael van der Vaart passer godt ind i den midtjyske klub.

- Han er et familiemenneske, der passer supergodt ind i vores klub. Jo mere, jeg har lært ham at kende, jo mere glæder jeg mig til vores fremtidige samarbejde, og jeg er helt sikker på, det bliver en stor succes for alle parter, lyder det fra Thorup.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx