Af Ritzau - 20/10-16 18:06

Antiterrorpoliti ser på genstand i Londons undergrundsbaneAntiterrorpoliti ser på genstand i Londons undergrundsbane

En mistænkelig genstand fundet på et tog på North Greenwich-stationen i London er blevet sprængt af politiet.

En station i Londons undergrundsbane har været lukket i flere timer torsdag, efter at en mistænkelig genstand blev fundet på et tog.

Genstanden er blevet detoneret på sikker vis, meddeler politiet sidst på eftermiddagen. Det skriver en række medier, herunder The Guardian og Reuters.

Politiet blev kaldt til stationen North Greenwich i det østlige London kort efter klokken 11 lokal tid. Det svarer til klokken 12 dansk tid. Fem timer senere var stationen, der ligger nær arenaen O2, fortsat lukket.

Linjen Jubilee, der kører forbi stationen, blev delvist lukket ned i mere end fire timer efter episoden. Det har medført massive forsinkelser på ruten hele eftermiddagen og den tidlige aften.

Det var personale i undergrundsbanen, der slog alarm om den mistænkelige genstand. Siden har Londons antiterrorenhed åbnet en efterforskning af sagen.

- Vi holder lige nu alle muligheder åbne, siger en talsmand for det britiske transportpoliti.

Der er ingen oplysninger om, hvorfor politiet muligvis har fundet et terrorlink, skriver Reuters. Der er også uklart, hvilken genstand der er tale om.

- London Politis antiterrorenhed leder efterforskningen, fordi den har ekspertisen til at håndtere hændelser som denne. Transportpolitiet har en støttende rolle i arbejdet, lyder det i en skriftlig meddelelse fra politiet ifølge The Guardian.

The Tube, som undergrundsbanen hedder i folkemunde, går tilbage til 1863 og transporterer over en milliard passagerer hvert år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx