29/03-16 15:09

Ishockey: Kvartfinalenedtur koster Odense-træner jobbetIshockey: Kvartfinalenedtur koster Odense-træner jobbet

Odense Bulldogs skiller sig af med træner Brad Gratton, der ikke får forlænget sin kontrakt efter denne sæson.

Odense Bulldogs er færdige i ishockeyslutspillet, og nu står det klart, at nederlaget til Herning i kvartfinalen får konsekvenser for holdets træner.

Canadieren Brad Grattons toårige kontrakt bliver nemlig ikke forlænget, når den udløber efter denne sæson. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Efter exit i kvartfinalerne de seneste tre sæsoner trænger vi til at genstarte projektet, og det kan ofte være nemmere med helt nye folk.

- Brad Gratton har store styrker rent hockeyfagligt, og han har bragt en masse til organisationen, men vi vurderer samtidig, at der fremadrettet skal en anderledes profil til, lyder det i pressemeddelelse, der er underskrevet af kommerciel chef Kristoffer Jørgensen.

Ledelsen i Odense Bulldogs skal nu på trænerjagt for at finde Brad Grattons afløser, der skal gøre klubben til fast bestanddel af top-4, som er målsætningen.

45-årige Gratton har tidligere været træner for Herlev og Rødovre og har, afbrudt af en enkelt sæson i Skotland, arbejdet i Danmark siden 2009.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Christian Stadil om bortvist...
bt.dk
70-årige Erik raser over grådige...
bt.dk
Birgitte Hjort om kampen for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx