Af Ritzau - 13/10-16 12:35

Landsret hæver straf for at skyde to søstre gennem dørLandsret hæver straf for at skyde to søstre gennem dør

En nu 28-årig mand får otte års fængsel for drabsforsøg. I byretten fik han fire år for samme forbrydelse.

Vestre Landsret har fordoblet en straf på fire års fængsel, som byretten tidligere på året idømte en nu 28-årig mand, som havde skudt igennem en hoveddør i Løsning.

Ifølge landsretten er straffen blevet hævet så betydeligt, fordi han denne gang blev kendt skyldig i drabsforsøg. I byretten blev han frikendt for drabsforsøg og "kun" kendt skyldig i grov vold under særdeles skærpede omstændigheder.

Landsrettens har idømt Burhan Kibar fængsel i otte år. I byretten fik han fire år. Derudover skal manden udvises, har retten besluttet.

Skudepisoden fandt sted i Løsning mellem Vejle og Horsens 16. juni sidste år.

Den 27-årige dukkede op ved huset i Løsning for at tale med sin ekskæreste, men da han endte med at affyre seks skud mod hoveddøren, var det to af kvindens søstre, han ramte.

Den ene blev ramt i maven, mens den anden blev ramt flere gange i højre arm.

Desuden stod der ifølge landsretten en anden person lige bag ved døren, og to andre i nærheden af den. Han er dømt for at ville forsøge at dræbe de tre personer, der stod tættest ved døren.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad erkendte han i byretten, at han havde skudt mod døren, men det var sket i panik, fordi han frygtede, at ekskærestens far havde en pistol.

Burhan Kibar valgte at modtage dommen i byretten. Til gengæld var anklagemyndigheden utilfreds med straffen og ankede derfor dommen til landsretten.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx