Af Ritzau - 03/01-17 16:23; Opdateret: 03/01-17 16:57

DCU hyrer elitechef til nyoprettet stillingDCU hyrer elitechef til nyoprettet stilling

Danmarks Cykle Union henter ny chef, der kommer fra jobbet som generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

Danmarks Cykle Union (DCU) har omorganiseret sig, og tirsdag præsenterede unionen sin nye administrations- og elitechef.

Her er valget faldet på Jens-Erik Majlund, meddeler DCU i en pressemeddelelse.

Jens-Erik Majlund er uddannet Cand.scient. Pol og kommer fra en stilling som generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

- Med Jens-Erik Majlund er jeg sikker på, at vi i DCU har fundet den rette mand til at stå i spidsen for administrationen og elitearbejdet til gavn for den succesfulde danske cykelsport.

- Jens-Erik Majlund har stor erfaring fra idrætsverdenen og er vant til at finde gode løsninger i politisk ledede organisationer fyldt med topengagerede frivillige, siger DCU-formand, Henrik Jess Jensen, i meddelelsen.

DCU fyrede 5. oktober sin direktør Per Henrik Brask, og ved den lejlighed forlød det, at man ville have en ny struktur klar i unionen efter nytår.

Det stod ved magt, og Jens-Erik Majlund ser frem til udfordringerne, der følger med det sportslige ansvar for talent- og elitearbejdet i DCU.

- Jeg været meget glad for mine mere end ti år i Dansk Ride Forbund, men mente også, at tiden var til at prøve kræfter med nye udfordringer.

- Netop den helt særlige kombination af bredde-, talent- og elitearbejde, som der er i Danmarks Cykle Union, glæder jeg mig til at arbejde med, siger Jens-Erik Majlund.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx