Af Ritzau - 13/11-16 16:52; Opdateret: 13/11-16 17:13

TTH vinder historisk første sejr i Champions LeagueTTH vinder historisk første sejr i Champions League

TTH Holstebro slog Besiktas på hjemmebane og tog dermed sin første sejr nogensinde i Champions League.

Søndag fik TTH Holstebro sin første sejr i Champions League nogensinde, da danskerne på hjemmebanen i Holstebro slog tyrkiske Besiktas med 29-25.

TTH havde hårdt brug for pointene, da holdet ligger på sidstepladsen i gruppe D i Champions League.

Det var også tydeligt fra kampens begyndelse, at danskerne vidste, at der skulle til at ske noget på pointkontoen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at gå videre fra gruppespillet.

Flere gange var TTH oppe at føre med fire mål i løbet af første halvleg, men de tyrkiske mestre fra Besiktas fik lukket hullet inden pausen, hvor stillingen var 14-14.

Som anden halvleg skred frem, trak hjemmeholdet fra, og efter tyve minutters spil førte TTH med 25-21.

Den føring formåede tyrkerne ikke at hente, og med en sejr på 29-25 kan TTH nyde sin første Champions League-sejr samt sætte to tiltrængte point på kontoen.

Vestjyderne kommer med dagens point ikke væk fra sidstepladsen, og der er stadig lang vej op til de to første pladser i gruppen, der giver avancement. De indtages af franske Nantes og ukrainske Motor.

Men håbet lever for danskerne, der dog skal præstere bedre på udebane, end de hidtil har gjort i denne sæsons Champions League, hvor det kun er blevet til nederlag.

Næste kamp for TTH i Champions League er på udebane i den rumænske hovedstad, Bukarest, hvor Dinamo Bucuresti torsdag tager imod. Sidst de to hold mødtes i gruppen, spillede de 32-32 i Holstebro.

Et andet dansk hold, der kæmper for at komme væk fra bunden i Champions League-gruppespillet, er Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

BSV tabte lørdag 29-30 til Veszprem i sin Champions League-gruppe, og nederlaget betød, at BSV ikke formåede at lægge afstand til bunden. Holdet forbliver på sjettepladsen i sin gruppe med fire point.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx