Af Ritzau - 16/05-16 12:16

Ofre for skyderi i Helsingør har tilknytning til en bandeOfre for skyderi i Helsingør har tilknytning til en bande

To mænd blev natten til søndag ramt af skud. De formodede gerningsmænd stak af i bil i retning mod Vapnagård.

storybild

To personer, der natten til søndag, blev ramt af skud i Helsingør, har tilknytning til en bande. Derfor leder politiet efter gerningsmændene til skyderiet i bandemiljøet.

- Vi efterforsker sagen som banderelateret, men vi ved endnu ikke, om det er noget internt fnidder eller et opgør. Det skal vi have opklaret, siger politikommissær Henrik Gunst fra afdelingen for personfarlig kriminalitet i Nordsjællands Politi.

Politiet fik natten til søndag klokken 00.29 en anmeldelse om, at der var blevet affyret skud i en opgang på Sydvej i Helsingør.

Først forlød det, at tre personer skulle være blevet ramt af samlet mellem syv og ti skud. Da politiet ankom til stedet, viste det sig imidlertid, at der kun var to skudofre.

Den ene mand var ifølge politiet blevet ramt i brystet og begge ben, mens den anden mand var blevet ramt i det ene ben.

Begge ofre, der er af anden etnisk herkomst end dansk, blev omkring klokken 04 meldt uden for livsfare. De blev bragt på hospitalet, mens politiet indledte arbejdet med at samle spor til efterforskningen.

Indtil videre står det klart, at de formodede gerningspersoner løb fra stedet via Sydvej til Rønnebær Allé. Her satte de sig ind i en mørk bil, muligvis en VW Passat, og kørte mod boligområdet Vapnagård.

Henrik Gunst oplyser mandag, at politiet er i fuld gang med at efterforske sagen, men at der endnu ikke er sket anholdelser i sagen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx