Af Ritzau - 26/11-16 13:19

Jan Ø. Jørgensen taber semifinale til verdens nummer 43Jan Ø. Jørgensen taber semifinale til verdens nummer 43

Jan Ø. Jørgensen tabte skuffende til inderen Sameer Verma ved Super Series-turneringen Hong Kong Open.

Det lykkedes ikke for Danmarks aktuelt bedste herresingle i badminton, Jan Ø. Jørgensen, at spille sig frem til en stor finale for anden weekend i træk.

En uge efter triumfen i Super Series Premier-turneringen China Open tabte Jørgensen sin semifinale ved Hong Kong Open, der har status som Super Series-event.

Den danske verdenstreer stillede op som klar favorit, men måtte se sig slået af inderen Sameer Verma, der rangerer som nummer 43 i verden.

Cifrene lød 21-19, 24-22 efter en tæt kamp.

Jørgensen kom sløvt fra start, og inden længe var han bagud 1-7. Danskeren fandt dog sit spil og fik fuld kontakt ved stillingen 9-9.

Han virkede endda en smule ovenpå i kampen ved føringen på 16-14. Men inderen kæmpede for sagen og var godt spillende. Han vendte stillingen til føring 20-17 og dermed tre sætbolde.

Jørgensen overlevede de første to, men slog fjerbolden marginalt ud på den tredje og tabte sættet knebent.

I andet sæt kom danskeren anderledes godt fra start. Han satte sig mere igennem og kom foran 7-1. Men Jørgensen sled med at spille kontinuerligt godt.

Han førte 11-5, men fik så helt i stå og kom bagud 12-13. Jørgensen fik dog på ny kontrol og spillede sig til tre sætbolde ved 20-17. Men symptomatisk for kampen missede han dem alle.

I stedet spillede inderen sig til matchbold ved 21-20, som han dog ikke formåede at udnytte.

Derefter spillede Jørgensen sig til endnu en sætbold ved 22-21, men derefter tabte han tre point på stribe og dermed kampen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansktoppens nye overraskende...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx