Af Ritzau - 25/04-17 15:24

Viborg HK får tilgang af svensk landsholdsfløjViborg HK får tilgang af svensk landsholdsfløj

Den svenske højrefløj Hanna Fogelström skifter til sommer fra Toulon St. Cyr Var Handball til Viborg HK.

For anden gang har håndboldklubben Viborg HK været på rov i den franske klub Toulon St. Cyr Var Handball og sikret sig en spiller til den kommende sæson.

I en pressemeddelelse oplyser den danske klub, at man har skrevet en toårig kontrakt med den svenske landsholdsfløj Hanna Fogelström, som til sommer lander i det jyske fra Toulon.

- Vi har store forventninger til en spiller som Hanna. Hun er 27 år og kommer med stor erfaring fra Sävehof og Toulon. Som spiller er hun en rigtig god afslutter og kan samtidig dække op, lyder det fra Viborg-træner Allan Heine.

Dermed bliver Fogelström den anden spiller fra Toulon, som til sommer rykker til Viborg, og Allan Heine håber, at det kan blive en fordel for hans hold.

- Som en ekstra bonus spiller hun (Fogelström, red.) i dag sammen med Sanne van Olphen i Toulon, og vi håber derfor også, at der kommer noget synergi fra Toulon med til Viborg.

Viborg spiller tirsdag aften den første DM-semifinale mod Nykøbing Falster. Med semifinalepladsen er jyderne garanteret europæisk håndbold i næste sæson.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Sportsdirektør jubler over...
bt.dk
Fik på puklen af sine tidligere fans:...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx