Af Ritzau - 03/04-16 19:52; Opdateret: 07/04-16 11:01

Frustreret Magnussen: Skulle have haft pointFrustreret Magnussen: Skulle have haft point

Kevin Magnussen tror, han havde fået point, hvis han ikke skulle starte bagest ved grandprixet i Bahrain.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussen vil have point - snart!

Præstationen var flot, men den rakte lige netop ikke til point ved Formel 1-grandprixet i Bahrain.

Efter at have startet bagest fra pitlane i Renault-raceren kørte Magnussen sig op på en 11.-plads i sæsonens andet løb. Men det ærgrede ham, at han ikke sneg sig ind på en af de 10 pointgivende pladser.

Kevin Magnussen vil forsøge at slå dansk banerekord
Kevin Magnussen vil forsøge at slå dansk banerekord

- Det var et sjovt ræs, men det var også frustrerende. Jeg synes, vi skulle have haft point. Vi var hurtige nok til at kæmpe om point. Men sæsonen er heldigvis lang, og vi må tage point senere, siger Kevin Magnussen til TV3 Sport.

Danskeren overså et rødt lys ved fredagens træning og skulle derfor starte bagest fra pitlane. Uden den straf tror han, at det var blevet til point.

Magnussen tæt på point i Bahrain trods start i pitlane
Magnussen tæt på point i Bahrain trods start i pitlane

- Så havde vi kørt tidstagningen fuldt ud og var nok startet som nummer 15-16 stykker. Så havde det set anderledes ud, og jeg havde ikke ligget bag Sauber-racerne. Så tror jeg, at point havde været muligt, siger Magnussen.

Han udtrykte dog tilfredshed med indsatsen.

- Vi fik det bedste ud af bilen, og jeg ved, at Renault arbejder hårdt på at gøre bilen bedre, siger han.

Frustreret Magnussen: Skulle have haft point
Frustreret Magnussen: Skulle have haft point

Magnussens holdkammerat, Jolyon Palmer, måtte lige inden løbet køre tilbage i pitten på grund af problemer, og han kom ikke til start.

Dermed er Renault uden point efter de to første grandprixer, men Magnussen nærmer sig efter placeringer som først nummer 12 i Melbourne og nu 11.

Tyske Nico Rosberg vandt for anden gang i træk i sin Mercedes og fører VM-stillingen med maksimum 50 point.

LÆS OGSÅ: Magnussen: Min straf får ikke den store betydning

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen: - Glæder mig til at få revanche

LÆS OGSÅ: Magnussen: Klar til at droppe grandprix efter punktering

LÆS OGSÅ: Ingen enighed om et nyt kvalifikationsformat i Formel 1

LÆS OGSÅ: Udskældt F1-kvalifikationssystem får en chance til

LÆS OGSÅ: Renault-boss er imponeret af Magnussens sidste omgange

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx