Af Ritzau - 16/03-17 17:11

Odense-trup: Pytlick har ikke udstedt graviditetsforbudOdense-trup: Pytlick har ikke udstedt graviditetsforbud

Spillerne i Odense Håndbold forbeholder sig retten til at blive gravide, når de vil, lyder det fra truppen.

Det er korrekt, at der på et møde med træner Jan Pytlick i denne uge er blevet luftet frustrationer om graviditeter i spillertruppen, men der er ikke udstedt forbud mod at blive gravid.

Sådan lyder det i en samlet udtalelse fra truppen i en pressemeddelelse torsdag.

- På det møde har Jan Pytlick dog IKKE sagt, at det er forbudt at blive gravid i Odense Handball Club A/S, lyder det fra truppen.

Temaet og Pytlicks frustration er opstået, fordi tre af truppens spillere er gravide.

- Alle spillere har faktisk stor forståelse for klubbens udfordringer, og for den sags skyld alle klubber, men som spillere forbeholder vi os naturligvis retten til at blive gravide når som helst, som alle andre.

- Vi ser sagen som lukket nu og ønsker ro, så vi kan fokusere på de to sidste kampe i grundspillet, lyder det i meddelelsen.

Onsdag udtalte direktøren i Håndbold Spiller Foreningen, Michael Sahl Hansen, til TV2 Sport, at man var blevet orienteret om, at det ifølge Pytlick ikke var velanset og accepteret, at man som kvindelig ansat i Odense Håndbold blev gravid i løbet af kontraktperioden med klubben.

Dette afstedkom et møde i klubben torsdag.

- Odense Handball Club er fuldt ud bekendt med lovgivningen for området og anerkender og respekterer den til fulde. Dette har vi tilkendegivet overfor truppen på mødet i dag, siger bestyrelsesformand Jørn Bonnesen.

- Jan Pytlick har såvel overfor ledelsen som spillertruppen bestridt, at han har udtalt, at det er forbudt eller uacceptabelt at blive gravid i Odense Handball Club.

- Jan Pytlick har beklaget, hvis hans ordvalg er blevet misforstået. Jan Pytlick har udtalt sig i frustration over den indflydelse, graviditeterne får på det projekt, som han står i spidsen for, siger Bonnesen i pressemeddelelsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx