Af Ritzau - 14/03-17 20:49

Storspillende Kasper Hvidt ser sit hold tabe hovedetStorspillende Kasper Hvidt ser sit hold tabe hovedet

KIF's nederlag til Ribe-Esbjerg skyldtes ikke mindst en dårlig afslutning. Kasper Hvidt tror dog på slutspil.

Målmand Kasper Hvidt var kort og kontant, efter han og medspillerne tirsdag tabte den vigtige hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg i håndboldligaen.

21-22-nederlaget betyder, at hans økonomisk pressede KIF Kolding København-mandskab med tre kampe tilbage ligger på ottendepladsen og således stadig risikerer at gå glip af det vigtige slutspil.

Nederlaget er delvist selvforskyldt, mener Kasper Hvidt.

- Vi var ikke gode nok til at holde hovedet koldt til sidst, og skal man forsøge at se det så objektivt som muligt, må man sige, at Ribe-Esbjerg fortjente at vinde.

- De førte groft sagt i 57 minutter og spillede en fin kamp syv mod seks, og det forstyrrede os nok lidt, siger Kasper Hvidt.

Han spillede en stor kamp og holdt med en lang række redninger KIF-holdet inde i kampen helt til det sidste. Men her glippede overblikket.

- Vi manglede overblikket og blev stressede. Selv om der var kort tid tilbage, gav de os mange muligheder for at komme tilbage i kampen. Men vi var ikke gode nok til at forvalte boldbesiddelsen, siger målmanden.

Han mener dog, at slutspilspladsen stadig kan reddes i land.

- Nu spiller vi mod Randers på søndag, og vinder vi, så er vi formentlig tæt på slutspillet.

- Hvis vi ikke kan slå to hold, der ligger under os i ligaen, så skal vi slet ikke være i slutspillet. Så har man ikke fortjent at være med, siger han.

KIF møder i de tre sidste kampe Randers, Aalborg og Sønderjyske.

I Ribe-Esbjerg-lejren er der stor glæde over sejren, som bringer holdet op på sjettepladsen med 24 point. To flere end KIF.

- Det var en gedigen holdindsats, men i særdeleshed et klasseforsvar med en meget dygtig målmand i Søren Haagen inde bagved. Det er det, der banede vejen.

- Vi vidste godt, vi ville få svært ved at lave mål, for de er jo større end os.

- Vi producerede rigtig mange gode chancer, men Kasper Hvidt stod jo en brandkamp. Det var ham, der holdt dem inde i kampen, og ellers var de blevet løbet over, siger Ribe-Esbjergs cheftræner, Claus Uhrenholdt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx