Af Ritzau - 28/08-16 21:23

AaB jubler over transfervindue: Færdig med at handleAaB jubler over transfervindue: Færdig med at handle

Både sportsdirektør Allan Gaarde og anfører Rasmus Würtz er meget tilfredse med topholdets nyindkøb.

AaB er efter søndagens hjemmesejr på 2-1 over AGF med helt fremme i toppen af Alka Superligaen. En forrygende sæsonstart har givet et afkast på 15 point efter syv kampe.

Der var ellers flere eksperter, som før sæsonen satte spørgsmålstegn ved nordjyderne, der vinkede farvel til profiler som Nicolaj Thomsen, Lukas Spalvis, Kenneth Emil Petersen og Rasmus Jönsson.

I stedet er der blevet købt fire nye spilere ind, og seks ungdomsspillere fra egne rækker er kommet op i seniortruppen - en stor udskiftning, men en udskiftning, der indtil videre ser succesfuld ud.

- Jeg er selvfølgelig overrasket over, hvor mange point vi har fået. Klubben har ramt "spot on" på de handler, der er blevet lavet, og de unge gør det virkelig godt, siger anfører Rasmus Würtz.

- Man kan ikke lade være med at være optimistisk. Det er ikke kun, fordi vi ligger, hvor vi gør i tabellen, men fordi jeg kan se, at vi er et hold, der arbejder sindssygt godt, og som vil udvikle sig, fortsætter han.

Transfervinduet lukker om få dage, men sportsdirektør Allan Gaarde siger, at nordjyderne er færdige med at handle.

AaB har over sommeren hentet peruvianske Edison Flores, svenske Markus Holgersson, østrigeren Marco Meilinger og den tidligere AGF’er Casper Sloth.

- Vi er helt færdige på transfervinduet. Det eneste, der kan ske, er, hvis det halve af Asien kommer og køber nogle fra vores hold, siger Allan Gaarde.

- Der er sket sindssygt meget, og vi er mere end godt tilfredse. De nye er faldet hurtigt til, og vi har fået masser af de unge i spil.

- Vi er rigtigt godt tilfredse med vores vindue, men det er kun tiden, der vil vise, om det har været godt nok, siger Gaarde.

AaB ligger lige på tredjepladsen i tabellen - kun overgået af Brøndby og FC København, der ligesom nordjyderne har 15 point, men med en bedre målscore.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Mette Gjerskov kan være færdig i...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx