Af Ritzau - 27/08-16 16:37; Opdateret: 27/08-16 17:00

Brøndby lejer venstreback og midtbanespiller i BelgienBrøndby lejer venstreback og midtbanespiller i Belgien

Brøndby har lejet Karim Hafez samt Sabir Bougrine for resten af sæsonen i den belgiske klub Lierse SK.

Fodboldklubben Brøndby IF har været på rov i den belgiske klub Lierse SK.

Således meddeler den belgiske klub på sin hjemmeside, at den er blevet enig med Brøndby om at sende to spillere til klubben på lejeaftaler for resten af sæsonen.

Det drejer sig om den egyptiske venstreback Karim Hafez samt den belgiske midtbanespiller Sabir Bougrine, der har marokkanske rødder.

Begge spillere er 20 år og bliver en del af den i forvejen unge Brøndby-trup.

Det er ikke uventet, at Brøndby tilknytter en venstreback.

Brøndby har i denne sæson været udfordret på netop denne position. Inden sæsonen solgte klubben landsholdsspilleren Riza Durmisi til spanske Real Betis, og kort inde i den nye sæson blev den unge Patrick da Silva langtidsskadet.

Siden har træner Alexander Zorniger primært foretrukket at bruge den unge Svenn Crone, mens den tidligere landsholdsspiller Jesper Juelsgård har stået længere tilbage i køen.

Da Svenn Crone torsdag afsonede karantæne mod Panathinaikos i Europa League-kvalifikationen, valgte Zorniger at bruge den normale højreback Johan Larsson i venstre side.

Ifølge den belgiske klub er der indgået mundtlige aftale for spillernes lejeophold. Brøndby har endnu ikke offentliggjort noget om handlerne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx