Af Ritzau - 17/10-16 22:29; Opdateret: 17/10-16 22:58

Esbjerg-anfører efter flot comeback: Stolt af holdetEsbjerg-anfører efter flot comeback: Stolt af holdet

Bundholdet Esbjerg vendte 0-2 til 2-2 mod Lyngby. Anfører Victor Pálsson kalder det en lille sejr.

Esbjerg var mandag aften bagud med 0-2 ved pausen hjemme mod Lyngby, men en stærk anden halvleg sikrede 2-2 i opgøret i Alka Superligaen.

Esbjergs anfører, Victor Pálsson, mente efter kampen, at han og holdkammeraterne kunne være tilfredse kampens forløb taget i betragtning.

- Man må sige, at det var en lille sejr. Når man tænker på, hvordan det har været på det seneste, så føles det her som en sejr.

- Jeg er virkelig stolt af drengene for vores anden halvleg. Vi dominerede, og jeg er næsten sikker på, at vi havde taget sejren, hvis der havde været ti minutter mere at spille i, siger han.

Op til kampen var Esbjergs cheftræner, Colin Todd, ude og appellere til spillerne om, at de skulle vise, at de var mænd. Midtbanespilleren fortæller, at truppen har brugt det som ekstra motivation.

- Vi ved godt, vi ikke har leveret i en periode. Det han sagde, var rigtigt. Vi har kigget indad, og derfor er vi også glade nu.

- Vi har været helt nede, især efter pokalkampen mod B93, men vi viste i dag, at vi godt kan, siger islændingen.

Colin Todd var tilfreds med sit holds moral efter pausen.

- Man skal huske at se resultat i den rette kontekst. Når man er nede med 0-2 mod et hold, der har vundet fire i streg, så kan man godt være tilfreds.

- Vi viste mod i anden halvleg, og spillerne tog ansvar. Vi fik vist den energi, der skulle til samtidig med god moral, siger Colin Todd.

Esbjerg møder FC Midtjylland i næste runde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx