Af Ritzau - 15/08-16 15:48; Opdateret: 15/08-16 16:39

Inder sender Jan Ø. Jørgensen ud i ottendedelsfinalenInder sender Jan Ø. Jørgensen ud i ottendedelsfinalen

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen er færdig ved OL. Han blev besejret af indiske Srikanth Kidambi.

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen viste god form i gruppespillet ved OL i Rio med to sikre sejre.

Men mandag mødte han i ottendedelsfinalen sin overmand i indiske Srikanth Kidambi, der besejrede danskeren 21-19 og 21-19 i en tæt dyst.

De to spillere fulgtes langt hen ad vejen ad i første sæt, der var præget af nervøsitet. Duellerne var korte, og begge spillere lavede fejl.

Kidambi trak langsomt fra, men en succesfuld challenge fra Jan Ø. Jørgensen gav danskeren nyt håb til sidst i sættet. Inderen holdt dog hovedet koldt og tog første sæt 21-19.

Samme mønster fortsatte i starten af andet sæt, men en god stime af Jan Ø. Jørgensen gjorde, at det var helt lige midtvejs i sættet.

Jan Ø. Jørgensen fik et lille forspring og knyttede sin næve, men inderen lod sig ikke kyse. Han spiste hurtigt danskerens forspring og satte sig uimodståeligt igennem mod slutningen.

Inderen endte med at slå Jan Ø. Jørgensen efter to tætte sæt, og dermed er danskeren færdig ved OL efter ottendedelsfinalen.

Den 28-årige badmintonspiller er langt fra tilfreds med sin egen præstation.

– Jeg kom aldrig rigtig i gang. Nu er det slut, inden det rigtig begyndte. Duellerne var korte, og det var frustrerende. Men der er ingen undskyldninger. Det var for ringe, siger danskeren til DR1.

Der er dog stadig en mulighed for, at en dansk herresingle kan komme i kvartfinalen. Senere mandag møder Viktor Axelsen nemlig irske Scott Evans.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx