Af Ritzau / Bo Norström Weile - 08/06-16 20:59; Opdateret: 08/06-16 22:22

Tre er dræbt i skudepisode i travlt kvarter i Tel AvivTre er dræbt i skudepisode i travlt kvarter i Tel Aviv

Et skyderi i centrum af den israelske by Tel Aviv har dræbt tre og såret flere, oplyser hospitalskilder. Metroxpress' journalist var i området kort før episoden, men oplevede intet unormalt.

storybild

(Billede: Scanpix)

Tre personer er dræbt under en skudepisode onsdag aften centralt i den israelske by Tel Aviv, oplyser hospitalskilder. Flere personer er ramt.

Sårede modtager lægehjælp på stedet.

Der er sikkerhedsstyrker til stede, fortæller politiet ifølge nyhedsbureauet Reuters.

En bevæbnet person åbnede ild ved det travle madmarked Sarona, hvor der er både caféer, pubber og restauranter. Det rapporterer Kanal 2.

Flere af de sårede skal være i kritisk tilstand.

Der er foreløbigt ingen meldinger om gerningsmanden. Politiet undersøger i øjeblikket ifølge avisen Haaretz, om endnu en gerningsmand kan være involveret.

Myndighederne har ikke oplyst, hvad et eventuelt mål for skyderiet kan være. Israelske medier rapporterer, at det kan være et terrorangreb.

Haaretz skriver, at gerningsmanden åbnede ild ved restauranten Benedict. Efterfølgende skød personen nær gaden Haarbaa-gaden.

Metroxpress' journalist Nanna Steen Sjørslev er på ferie i Tel Aviv og befandt sig ved Sarona-markedet få timer før angrebet. Ifølge hende var der intet unormalt at spore i området:

- Vi var i shoppingcenteret (Dizengoff, red.) omkring klokken 20, og der var alting helt normalt. På vej hjem gik vi forbi en café lige ved centret, hvor folk sad og hyggede sig udenfor. Men det må være sket et par timer efter det, fortæller hun fra Tel Aviv.

Nanna Steen Sjørslev har siden de forlod området omrking Sarona-markedet opholdt sig på sit hotel hele aftenen og kan derfor ikke vurdere, hvordan befolkningen i Tekl Aviv reagerer. Dog siger hun, at man flere steder kan læse, at folk er blevet bedt om at holde sig inden døre.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx