Af Ritzau - 25/11-16 18:53

Holdet bag dansk speedwaysucces i 2017 er satHoldet bag dansk speedwaysucces i 2017 er sat

Det er blandt andre Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen og Peter Kildemand, der optræder på eliteholdet.

Efter et skuffende 2016 for dansk speedway er forberedelserne til næste års sæson i fuld gang, og landstræner Hans Nielsen har nu udtaget den elitetrup, der skal få dansk speedway tilbage på sporet.

- 2016 var et resultatmæssigt magert år i både Grand Prix-serien og ved VM for hold. Kørerne præsterede ikke på topniveau og havde store problemer med cykler og motorer, siger Hans Nielsen i en pressemeddelelse fra Danmarks Motor Union.

- Men de (kørerne, red.) sluttede godt og fik løst mange af deres problemer med især motorer, og kan de fortsætte, hvor de slap, så tegner 2017 til at blive et rigtig godt dansk speedwayår, siger landstræneren, der selv vandt fire individuelle VM-titler i karrieren.

Hans Nielsens elitetrup består af: Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen, Peter Kildemand, Michael Jepsen Jensen, Leon Madsen, Hans Andersen og Kenneth Bjerre.

Det er disse syv kørere, der skal tage revanche for sidste års VM-skuffelse, der gjorde, at Danmark ikke kvalificerede sig til VM-finalen for hold og heller ikke opnåede succes i Grand Prix-serien.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Snapchat gjorde grin med Rihanna:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx