Af Ritzau - 23/12-16 00:32; Opdateret: 23/12-16 08:06

IS frigiver video med rædselshenrettelser af soldaterIS frigiver video med rædselshenrettelser af soldater

To tyrkiske soldater er angiveligt blevet brændt ihjel af den militante gruppe Islamisk Stat.

Islamisk Stat (IS) har offentliggjort en video, der angiveligt viser to tilfangetagne tyrkiske soldater blive brændt levende. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

På videoen, der er lagt ud på jihadist-hjemmesider, ses to uniformerede mænd blive trukket ud af et bur. Derefter bliver de bundet og brændt levende.

Optagelsen er ikke verificeret fra officielt hold.

Adgangen til Twitter, YouTube og Facebook er tilsyneladende blevet blokeret i Tyrkiet, efter at den rædselsvækkende video er blevet offentliggjort, skriver Al Jazeera.

Turkey Blocks, en hjemmeside der undersøger og validerer meldinger om censur på internettet, rapporterer, at der er problemer med at få adgang til de tre sociale medier efter frigivelsen af videoen.

- Nedlukningen er den anden på en uge. Der var en lignende lukning efter mordet på Ruslands ambassadør i Tyrkiet, skriver Turkey Blocks.

Tyrkiet bekæmper Islamisk Stat i nabolandet Syrien. Den militante gruppe har taget skylden for adskillige af de bombeangreb, som har ramt Tyrkiet det seneste år.

De islamistiske ekstremister i IS har tidligere offentliggjort videoer med grufulde henrettelser, hvor personer får halsen skåret over eller bliver dræbt med nakkeskud.

Mest berygtet er måske en henrettelse af en tilfangetagen pilot fra Jordan.

En video frigivet i januar 2015 viste, hvordan piloten, der var iført en orange fangedragt og indespærret i et jernbur, blev overhældt med brandbar væske, som derefter blev antændt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx