Af Ritzau - 11/10-16 15:57

Bestseller-milliardær poster 100 millioner i nemlig.comBestseller-milliardær poster 100 millioner i nemlig.com

Nemlig.com udvider og har brug for flere penge. Bestseller-milliardær er klar med 100 millioner kroner.

Det danske online-supermarked nemlig.com får en ny økonomisk varelevering af medejeren af selskabet, Anders Holch Povlsen, som samtidig er topchef i og ejer af den danske modekoncern Bestseller.

Anders Holch Povlsen er klar med en ny investering i nemlig.com på 100 millioner kroner, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Anders Holch Povlsen ejede før kapitaludvidelsen 49 procent af aktierne i virksomheden, men ejer nu over 50 procent.

Det er dog fortsat stifteren af nemlig.com, administrerende direktør Stefan Plenge, der har det sidste ord i virksomheden. Han beholder stemmemajoriteten med 51 procent af stemmerne.

Der er brug for nye investeringer, fordi nemlig.com har travlt med at udvide forretningen rundt i landet, lyder det. Det trecifrede millionbeløb går blandt andet til at lancere en ny e-handelsplatform.

- Vi kender vores kunder rigtig godt, og det er denne viden, vi får mulighed for at udnytte endnu bedre, med de massive investeringer i alle vores it-systemer her i 2016 og 2017, siger Stefan Plenge i pressemeddelelsen.

Nemlig.com har udvidet forretning og leverer nu også varer til store dele af Fyn og Jylland. Netbutikken leverede tidligere kun på Sjælland.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx