Af Ritzau - 05/11-16 20:27

Chelsea banker Everton og stryger til tops i EnglandChelsea banker Everton og stryger til tops i England

En forrygende indsats på hjemmebane sikrede lørdag Chelsea en 5-0-sejr, da Everton gæstede Stamford Bridge.

Med en stensikker 5-0-sejr på hjemmebane tog Chelsea lørdag aften sin femte Premier League-sejr på stribe, da Everton var på besøg i London.

Dermed rykker Chelsea op på en øjeblikkelig førsteplads i England før søndagens kampe.

London-mandskabet har nu 25 point efter de første 11 spillerunder i Premier League.

Everton indtager sjettepladsen med 18 point for 11 kampe.

I lørdagens kamp var Chelsea klart bedst, mens Everton allerede fra begyndelsen pakkede sig dybt på banen. Gæsternes defensive udgangspunkt hjalp ikke meget og efter knap 20 minutters spil kom hjemmeholdet foran.

Den belgiske stjernespiller Eden Hazard trak ind i banen fra sin position på venstre fløj, og herfra sendte han bolden over i det lange hjørne.

Bolden hoppede en enkelt gang på jorden og snød Everton-keeper Maarten Stekelenburg, der dog burde have gjort mere ved afslutningen.

Og blot halvandet minut senere så hollandske Stekelenburg igen skidt ud, da Chelseas back Marcos Alonso sendte bolden i mål mellem målmandens ben.

Herefter fortsatte Chelsea dominansen og hjemmeholdets manager, Antonio Conte, kunne endnu en gang se sit tremandsforsvar bestående af Gary Cahill, David Luiz og César Azpilicueta levere en solid præstation.

Lørdagens sejr var nemlig ikke blot den femte i træk. Det var også femte kamp i træk, hvor Chelsea ikke lukkede mål ind.

Sidst i første halvleg scorede Diego Costa til 3-0, og scoringen var kronen på værket efter en forrygende første halvleg af hjemmeholdet.

Storspillet fortsatte i anden halvleg og efter 55 minutters spil fordoblede Hazard sin målscoring med et strålende mål til 4-0. Godt ti minutter senere gjorde Pedro det til slutresultatet 5-0 med en scoring på en ripost.

Både Arsenal og Liverpool har søndag mulighed for at overtage førstepladsen, når de møder henholdsvis Tottenham og Watford.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Uhyggelige nye oplysninger:...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx