Af Ritzau - 04/01-17 15:04; Opdateret: 04/01-17 18:39

Voldsom brand i Aabenraa dækkede over drabVoldsom brand i Aabenraa dækkede over drab

En 33-årig mand, der blev fundet død efter en brand i Aabenraa nytårsdag, blev slået ihjel før branden.

storybild

Den indebrændte i en lejlighed på Dams Teglgaard i Aabenraa var blevet dræbt, inden en ukendt gerningsmand satte ild på ejendommen, siger politiet (arkivfoto). (Billede: Free/Colourbox)

En voldsom brand i et boligkompleks i Aabenraa 1. januar blev efter alt at dømme antændt for at skjule en endnu værre forbrydelse - nemlig et drab.

Politi og brandvæsen fik alarmen om brand i en lejlighed på Dams Teglgaard 20 klokken 18.23. I forbindelse med slukningen blev en 33-årig mand fundet død i lejligheden.

Men han var blevet slået ihjel, før branden brød ud.

Det har en obduktion af den afdøde vist, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, der nu efterforsker sagen som en drabssag.

Foreløbig holder politiet dog kortene tæt til kroppen og vil ikke oplyse, hvordan den 33-årige er blevet dræbt. Heller ikke et muligt motiv til forbrydelsen vil man komme ind på.

Branden var meget voldsom, og omkring 50 personer blev evakueret fra tre opgange i lejlighedskomplekset. Desuden måtte seks personer - herunder to politifolk - en tur på sygehuset til observation for røgforgiftning.

Den 33-årige mand kom til Danmark for fire-fem år siden.

Ifølge Ekstra Bladet var han syrer og boede i lejligheden sammen med 53-årig kvinde, der angiveligt skulle være iraker. Hun var dog ikke hjemme, da branden brød ud.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jakobs lille datter blev født for...
bt.dk
Tennisstjernen Williams: Jeg var tæt...
bt.dk
Keld Heick springer ud i helt ny...
bt.dk
Indbyggere kæmpede med kræft og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx