Af Ritzau - 23/07-16 20:02

Todd om ny Esbjerg-nedtur: Jeg kan ikke skabe miraklerTodd om ny Esbjerg-nedtur: Jeg kan ikke skabe mirakler

Esbjerg har fået en forfærdelig sæsonstart med to store nederlag. Det gør ekstremt ondt, erkender vestjyderne.

Esbjerg har fået den værst tænkelige start på den nye Alka Superliga-sæson med to nederlag på 0-4.

Cheftræner Colin Todd erkender efter lørdagens 0-4-nederlag på hjemmebane til FC København, at Esbjerg-holdet er ramt på selvtilliden, og at der venter en stor arbejdsopgave forude.

Todd overtog i sommerpausen et hold, der tabte en stor del af forårets kampe.

- Spillerne har været inde i en lang periode med en nedadgående og negativ spiral, og det er nu op til mig, at forsøge at få dem til at kigge fremad.

- Vores sæson starter på fredag i Viborg i den forstand, at vi der skal vise, hvad vi er lavet af og hvad fodbold, handler om, siger Todd.

- Vi har mødt to gode hold i Brøndby og FC København, men det skal ikke være en undskyldning, for jeg mener, vi skulle have præsteret bedre. Det har kun i momenter været godt nok, men skarpheden har manglet.

- Jeg skal nok tage ansvaret og skubbe spillerne frem, og jeg arbejder hårdt på det. Jeg kan ikke skabe mirakler i den her fodboldklub, men jeg håber, at jeg hurtigt får dem organiseret, så vi kan gøre fremskridt, siger englænderen.

Forsvarsspiller Daniel Stenderup har spillet fuld tid i Esbjergs to første kampe, og han ærgrer sig over, at der allerede er gået otte mål ind.

- Det er klart, at det gør ekstremt ondt efter to store nederlag i to kampe. Vi skal tilbage på træningsbanen og se os selv i spejlet. Der skal arbejdes hårdt nu, for vi falder for let sammen, siger han.

Han mener ikke, at Esbjerg-spillerne har sidste sæson i baghovedet, men indrømmer, at det alligevel ser sådan ud.

- Jeg føler ikke, at sidste sæson sidder i baghovedet på hverken mig eller mine holdkammerater, men det er som om, at vi mangler energi og ærgerrighed. I dag mod FC København manglede vi det især i anden halvleg, siger Daniel Stenderup.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx