Af Ritzau - 30/10-16 21:33; Opdateret: 30/10-16 21:43

Ståle Solbakken kalder kampkalenderen for selvmordStåle Solbakken kalder kampkalenderen for selvmord

Cheftræneren er langt fra tilfreds med planlægningen af Superligaen. Han møder opbakning fra Jess Thorup.

Søndag aften fik FC København en god optakt til holdets vigtige Champions League-kamp på onsdag mod Leicester. Det blev til en 3-1 sejr på udebane mod FC Midtjylland i Alka Superligaen.

På trods af sejren er FCK's cheftræner, Ståle Solbakken, særdeles utilfreds med planlægningen. Han henviser til, at andre Champions League-deltagere typisk spiller ligakampe allerede om lørdagen.

- Det er helt håbløst. De andre spiller tidligere. Det er selvmord af dansk fodbold. Vi er sammen om at få det bedste ud af vores internationale kampe, siger Ståle Solbakken.

Den norske træner får da også medhold fra søndagens modstandertræner fra FCM, Jess Thorup.

- Jeg er enig. Vi var selv i det sidste år, hvor vi kæmpede for at gøre det bedst muligt.

- Større og mindre nationer kan jo godt finde ud af planlægge det ordentligt og bedst muligt for alle. Det bakker jeg op om, siger FCM-træneren.

Ståle Solbakken var dog nogenlunde tilfreds med sine spilleres indsats i 3-1-sejren.

- Vi har spillet bedre kampe med bolden. Vi laver lidt for mange fejl med bolden, og så bliver det for meget frem og tilbage.

- Vores angribere lavede nogle flotte mål. Det var en vanskelig kamp, når der kun er tre dage til Leicester-kampen, siger Ståle Solbakken.

Københavnernes midtbanespiller William Kvist var meget glad for at have sådan en intens kamp som optakt til Leicester-kampen, men er ellers også enig med sin træner i forhold til planlægningen.

- Jeg elsker sådan nogle kamp, hvor der er god intensitet og masser af infights. Det var underholdende. Vi er meget tilfredse.

- Vi snakkede om, at det var den bedste optakt til kampen mod Leicester, da det her også var en intens kamp, og det bliver det også onsdag.

- Leicester har dog en dags mere hvile end os, så på det punkt er det ikke optimalt, siger William Kvist.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx