Af Ritzau - 29/10-16 17:54

Randers bryder Lyngbys stærke stime i Alka SuperligaenRanders bryder Lyngbys stærke stime i Alka Superligaen

Randers FC brød Lyngbys stime på seks kampe som ubesejret, da holdet på Lyngby Stadion vandt 2-0.

Randers FC viste kynisme og koldblodighed, da holdet på udebane slog Lyngby med 2-0 i Alka Superligaen.

Angrebsduoen Mikael Ishak og Marvin Pourie sikrede sejren, da de hver scorede et mål i et opgør, hvor Lyngby aldrig rigtig havde chancen for at komme tilbage.

Lyngby har været den helt store positive overraskelse i denne sæsons Alka Superliga.

David Nielsens oprykkere var inden lørdagens kamp mod Randers på fjerdepladsen, og over de seneste seks runder var holdet det mest formstærke med 16 point efter fem sejre og en enkelt uafgjort.

Randers har omvendt haft det noget sværere på det seneste efter en flot start på sæsonen, og især ude har kronjyderne haft problemer. Således var de inden lørdagens opgør uden sejr i fire udekampe på stribe.

Både Lyngbys og Randers’ stime blev der sat en stopper for i Superligaens lørdagskamp.

Randers gik til pause foran 1-0 på det mål, Mikael Ishak scorede efter 25 minutter. Ishak fik en glimrende stikning fra Marvin Pourie, og så kunne han let afdrible målmand Jesper Hansen og sparke bolden i mål.

Efter pausen var Kasper Fisker så på spil. Han fandt med en genial stikning Marvin Pourie, der med et fladt spark øgede Randers’ føring.

Lyngby sendte Jeppe Kjær i spil i håbet om at kunne vende kampen, men lige lidt hjalp det. Hjemmeholdet skabte for lidt og formåede aldrig at true Randers føring.

Randers overhaler med sejren Lyngby og går på fjerdepladsen, mens Lyngby rykker ned som nummer fem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx