Af Ritzau - 21/03-17 16:18

46-årig mistænkt for overgreb på flere børn under 12 år46-årig mistænkt for overgreb på flere børn under 12 år

Manden har siden fredag siddet varetægtsfængslet i sagen. Politiet arbejder sammen med kommunale myndigheder.

Politiet har anholdt og sigtet en 46-årig mand for seksuelle overgreb på flere børn under 12 år.

Manden, der er fra Københavns Vestegn, blev torsdag anholdt af Nordsjællands Politi for et overgreb. Fredag blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

- Der er sat betydelige efterforskningsressourcer ind på afdække denne alvorlige sag, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi i pressemeddelelsen.

Grundlovsforhøret blev holdt for såkaldt dobbeltlukkede døre. Det betyder, at end ikke den nøjagtige sigtelse må komme til offentlighedens kendskab, og det er derfor begrænset, hvor meget politiet kan oplyse.

- Vi kan dog oplyse, at vi er i et meget tæt samarbejde med de kommunale myndigheder samt Børnehus Hovedstaden og deres psykologer i denne sag, hedder det fra Svend Foldager.

Børnehus Hovedstaden er et tilbud til børn og unge under 18 år, der har været udsat for seksuelle eller voldelige overgreb, eller hvor man har mistanke om, at de har været det.

Ifølge Ekstra Bladet er den 46-årige ansat på en institution i Albertslund Kommune. Kommunen oplyser til avisen, at overgrebene skal være sket i mandens fritid uden for kommunen.

- Det er på alle måder frygteligt og ulykkeligt, siger direktør for Børn, sundhed & velfærd i Albertslund Kommune, Kristina Koch Sloth, til eb.dk.

Hun fortæller videre til Ekstra Bladet, at kommunen har været bekymret for, at der kan være sket overgreb i institutionen.

Derfor har kommunen holdt møde med personale og forældre og gør, hvad man kan for at hjælpe børn og forældre mest muligt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx