Af Ritzau - 02/11-16 23:02

Sevilla spadserer storsejr hjem i Champions LeagueSevilla spadserer storsejr hjem i Champions League

Med en sikker hjemmesejr er Sevilla nu tæt på at gå videre til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Modstanden har ikke været prangende for Sevilla i Champions Leagues gruppe H.

Den spanske klub er efter de fire første kampe ubesejret og yderst tæt på at gå videre til ottendedelsfinalerne i fodboldturneringen. Der er ikke gået et eneste mål ind på topholdet.

Onsdag aften vandt Sevilla med 4-0 hjemme over Dinamo Zagreb. I gruppens anden kamp var Juventus foran 1-0 hjemme mod Lyon, men endte med at spille 1-1.

Sevilla fører gruppen med ti point, og Juventus har otte point på andenpladsen. Lyon har fire point og kan stadig hente Juventus og teoretisk set også Sevilla, mens Dinamo Zagreb ikke har hentet et eneste point.

Sevilla, som fortsat er uden en skadet Michael Krohn-Dehli, dominerede, da holdet hentede en komfortabel sejr på 4-0 over Dinamo Zagreb.

Luciano Vietto, Sergio Escudero, Steven N'Zonzi og Wissam Ben Yedder scorede kampens fire mål.

Dinamo Zagreb blev undervejs reduceret til ti mand, da Petar Stojanovic fik to gule kort i første halvleg.

I kampen i Torino kom Lyon bagud på en unødvendig fejl. Juventus-midtbanespilleren Stefano Sturaro var på vej ud af feltet og væk fra mål, da han blev skubbet i ryggen af Lyon-stopperen Mouctar Diakhaby.

Dommeren pegede på pletten med det samme, og Juventus-angriberen Gonzalo Higuain scorede sikkert til 1-0 på straffesparket efter 13 minutter.

Med målet kom Higuain op på 100 mål i alle turneringer siden skiftet til italiensk fodbold fra Real Madrid i 2013. De 91 scoringer lavede Higuain i Napoli.

Kort efter 1-0-målet mod Lyon brændte Higuain dog også en kæmpe chance, da den kroatiske angriber Mario Mandzukic uselvisk havde spillet argentineren helt fri foran mål.

Og den afbrænder blev dyr, da Lyon fik udlignet i anden halvleg ved Corentin Tolisso.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx