Af Ritzau - 05/11-16 18:10

Atlético taber og mister terræn i spansk topstridAtlético taber og mister terræn i spansk topstrid

Atlético Madrid tabte lørdag eftermiddag 0-2, da klubben var på besøg hos Real Sociedad.

Efter en god start på sæsonen er der kommet en smule grus i maskineriet hos den spanske klub Atlético Madrid. Lørdag tabte klubben således for anden gang i løbet af tre kampe, da det blev til et 0-2-nederlag mod Real Sociedad.

Real Sociedad vandt ved hjælp af to straffesparkscoringer, der begge blev sat ind i anden halvleg. Først eksekverede mexicanske Carlos Vela fra 11-meter-pletten, og senere afgjorde brasilianske Willian José opgøret.

Med nederlaget har Atlético nu tre point op til førstepladsen i den spanske Primera Division, der toppes af ubesejrede Real Madrid. Atlético har i øvrigt spillet en kamp mere end Real Madrid og har 21 point for 11 kampe.

Sociedads sejr er den tredje på stribe i Spanien, og den baskiske klub ligger nu på sjettepladsen i Primera Division med 19 point for 11 kampe.

Søndag kan Real Madrid trække yderligere fra i Spanien, når klubben tager imod Leganes. Primera Divisions nummer to, FC Barcelona, skal på en svær opgave, når klubben søndag aften skal på besøg i Sevilla.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx