Af Ritzau - 06/10-16 02:52

Politi søger vidner i forbindelse med voldsom biljagtPoliti søger vidner i forbindelse med voldsom biljagt

Tre unge mænd forsøgte at undslippe politiet ved at smide topnøglesæt ud af vinduet fra stjålen bil.

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner og forurettede i forbindelse med en voldsom biljagt, der begyndte onsdag omkring klokken 17.30.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Mellem Roskilde Vest og Gevninge i vestlig retning fik betjente i en patrulje øjenkontakt med føreren af en bil - en sort Renault personbil. Bilen viste sig at være stjålet i Slagelse i forbindelse med et indbrud.

Føreren af bilen ønskede dog tilsyneladende ikke at standse. I stedet begyndte en biljagt med høj hastighed ad Holbækmotorvejen og Skovvejen i retning mod Kalundborg.

Undervejs opstod flere farlige situationer, da de tre i den stjålne bil kastede værktøj - blandt andet et topnøglesæt - og andet ud fra bilen for at ryste politiet af.

Bilen kørte også flere gange i den modsatte køreretning på Skovvejen, så modkørende bilister måtte trække ud i grøften for at undgå at blive ramt.

Flere biler blev påkørt af den stjålne bil undervejs. En patruljevogn fik knust forruden under biljagten, da bilen blev ramt af effekter, der blev smidt ud af den stjålne bil.

En politibetjent måtte i øvrigt til behandling for glassplinter i øjnene.

Biljagten endte i en rundkørsel på Skovvejen ved Bregninge klokken 17.50, hvor det lykkedes politiet at påkøre den stjålne bil. To politibiler blev beskadigede i jagten.

De tre personer i bilen blev anholdt. De anholdte er to brødre på henholdsvis 21 og 23 år. Den tredje er en 19-årig mand fra Kalundborg.

Politiet er meget interesseret i at tale med alle, der har set den voldsomme kørsel, eller som selv er blevet påkørt af den sorte Renault eller måtte trække af vejen for at undgå påkørsel.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx