Af Ritzau - 27/05-16 12:59

Astana-chef bekræfter: Fuglsang skal køre TourenAstana-chef bekræfter: Fuglsang skal køre Touren

Jakob Fuglsang skal i juli for sjette gang i karrieren køre Tour de France, bekræfter Astana-sportsdirektør.

Sommerens Tour de France bliver nok en gang med Jakob Fuglsang (Astana) i feltet.

Astanas sportsdirektør, Giuseppe Martinelli, bekræfter fredag, at den danske etapeløbsrytter vil være blandt de ni Astana-ryttere, som i begyndelsen af juli ruller ud på de franske landeveje.

- Han har kørt meget hidtil, men han skal nok komme til kræfter, så han bliver klar til at starte i Frankrig, siger Martinelli til TV2 Sport.

Fuglsang bliver en del af et hold med to meget stærke navne, da både Fabio Aru og den tidligere Tour de France-vinder Vincenzo Nibali også kommer til start.

- Han (Fuglsang, red.) får en vigtig rolle. Vincenzo Nibali og Fabio Aru starter også, så vi får et meget stærkt hold at se, men han får da helt sikkert en stor rolle, lyder det fra Martinelli.

Både Fuglsang og Nibali er med i det igangværende Giro d'Italia, hvor Astana-holdet har skuffet en del, da hverken Fuglsang eller Nibali har kunnet sidde med på bjergene, når det virkelig gjaldt.

Det har sendt danskeren et stykke uden for topstriden, mens Nibali på fjerdepladsen i klassementet har 4.43 minutter op til førende Steven Kruijswijk (LottoNL-Jumbo).

Årets Tour de France bliver det sjette i karrieren for Jakob Fuglsang.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter makabre drab på 3-årig og...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx