Af Ritzau - 13/08-16 19:11

Horsens-træner efter fjerde remis: En tom følelseHorsens-træner efter fjerde remis: En tom følelse

AC Horsens var tæt på at hente sæsonens første sejr, men måtte nøjes med det ene point i kampen mod Silkeborg.

AC Horsens havde muligheden for at sætte tre point ind på kontoen for første gang efter oprykningen til Alka Superligaen, da holdet lørdag krydsede klinger med Silkeborg hjemme på Casa Arena.

Bubacarr Sanneh sparkede Horsens foran med 3-1 en halv time før tid, men træner Bo Henriksens tropper fik ikke gjort arbejdet færdigt. Dermed måtte man nøjes med det ene point for fjerde kamp ud af fem mulige.

- Vi har efterhånden sandsynliggjort, at vi fortjener en sejr, og det viste vi også i dag. Derfor er det også en tom følelse, at vi kun har fået fire point i fem kampe, fordi vi føler selv, at vi har fortjent noget mere, siger Bo Henriksen.

Til trods for den manglende sejr var Horsens-træneren langt hen ad vejen tilfreds med spillernes præstation mod Silkeborg.

- I store perioder var vi bedre end Silkeborg, men vi må også bare tage hatten af for, at de lavede to mål, der kandiderer til at blive årets mål i Superligaen. Det er svært at gardere sig i mod.

- Men vi har kun os selv at takke for, at de kom tilbage i kampen. Vi blev for passive, da vi kom foran med to mål, og det er selvfølgelig ikke godt nok.

- Vi stoppede med at spille ud fra vores taktiske koncept, og det virkede nærmest som om, at vi blev bange for at vinde, siger Bo Henriksen.

André Bjerregaard spillede en stor kamp i Horsens-angrebet, hvor han både blev noteret for et mål og en assist. Ifølge ham havde det ikke været ufortjent, hvis Horsens var løbet med de tre point.

- Vi skabte de chancer, der skal til for at vinde kampen, og vi scorede tre flotte mål. Så det er selvfølgelig sindssygt ærgerligt, at vi ikke formåede at lukke ned i den anden ende.

- Når vi er foran med 3-1, så må vi simpelthen ikke smide sejren væk. Længere er den ikke. Derfor står jeg også en med følelse af, at vi har tabt kampen, siger André Bjerregaard.

Næste opgave for Horsens er på fredag, når Lyngby kommer på besøg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx